CARNIVITA

CARNIVITA
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 90 tabletta

CARNIVITA

L-karnitin tartalmú multivitamin tabletta.
Ár: 14.52€ ( Nettó: 12.10€ )
Mennyiség:  

90 db tabletta/csomagolás

L-karnitin tartalmú multivitamin tabletta.

 

A karnitin vitaminhoz hasonló anyag, mely fontos szerepet játszik a szervezet energiaellátásában. A táplálékkal bevitt zsírokhoz kötődik és ezeket a sejtek „erőművébe” a mitokondriumokba szállítja. A mitokondriumban a zsír „elég” és közvetlenül energiává alakul át- ATP (Adenozin-Trifosfát). Az emberi szervezet a karnitint csak kis mennyiségben képes előállítani. Csecsemőkorban, amikor a szervezetben nem képződik, az anyatejből jut be a szervezetbe. A karnitin gyermekkorban kezd el termelődni és a termelődése rohamosan növekszik. Az ember 17.-18. életévében éri el a maximum értékeket. A karnitin szint 40 éves korig állandó, ez után rohamosan csökken. 45 év körül a képződése teljesen leáll. Ez az oka annak, amiért legtöbb energiánk 18. és 40. év között van, miközben a zsírpárnák csak kis mennyiségben vannak jelen. 40 év felett a helyzet változik - fáradékonyak vagyunk és évről évre nagyon méretű ruhára van szükségünk.

Erre a problémára is létezik megoldás. A CARNIVITA tabletta 100% tiszta fermentált L- karnitint tartalmaz. 

Az alapanyag a svájci LONZA cégtől származik és egész világon elismert, mint a legjobb minőségű karnitin. Olcsóbb karnitin tartalmú termékek mesterséges technológiával készülnek és az L- karnitin mellett D-karnitint is tartalmaznak. Azon kívül, hogy a D- karnitin nem szívódik fel és nem hasznosul, jelentős károkat okoz a szervezetben. Az L-karnitin rendszeres szedése megfelelő diéta és fizikai tevékenység mellett segíti a zsírok égetését.

C- vitamin hozzájárul az immunrendszer helyes működéséhez az intenzív megterhelés során, és utána is, a kollagén normális termeléséhez, az erek normális működéséhez és a csontok, porcok, fogíny, bőr és fogak épségének megtartásához.  Serkenti az idegrendszer megfelelő működését és az energiatermelés szempontjából fontos anyagcserét. Hozzájárul a psziché és az idegrendszer megfelelő működéséhez, védi a sejteket az oxidációs stresszel szemben, hozzájárul a redukált E-vitamin regenerációjához és fokozza a vas felszívódását.

 

B3 - vitamin (niacin) hozzájárul az energia szempontjából fontos anyagcseréhez, az idegrendszer és psziché rendes működéséhez, az egészséges nyálkahártya és bőr megtartásához és a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. Segít az élelmiszerekből való energia kiválasztásánál, nélkülözhetetlen az energia és az általános életerő megtartásánál.

 

E – vitamin hozzájárul a sejtek védelméhez az oxidációs stresszel szemben, gátolja az öregedési folyamatot a szabadgyökök megkötésével, javítja a néhány nagyon agresszív szabadgyök semlegesítését.

 

B5 - vitamin (pantoténsav) hozzájárul az energia szempontjából fontos anyagcseréhez, a szteroid hormonok, D-vitamin és egyes neurotranszmitterek helyes szintéziséhez és anyagcseréjéhez, csökkenti a fáradtságot, hozzájárul az egészséges szellemi képességekhez.

 

B6 - vitamin (piridoxin) hozzájárul a vörös vérsejtek helyes képződéséhez, a cisztein helyes szintéziséhez, az immunrendszer helyes működéséhez, fontos szerepet játszik a fehérjék (tehát az izmok számára is), glikogén (fontos az izmok működéséhez és az izmokban lerakódott szénhidrátokból való energia kibocsátásához) és homocisztein (segít megtartani a homocisztein normális szintjét a vérben) metabolizmusában. Nélkülözhetetlen az idegrendszer és psziché rendes működéséhez, szabályozza a hormonális működést, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget. Nélkülözhetetlen az energia és általános életerő megtartásához és a psziché rendes működéséhez.

 

B2 - vitamin (riboflavin)– szintén fontos szerepet játszik az energiatermelés szempontjából helyesen működő anyagcserében, sok reakcióban segít az enzimeknek, szerepe van az idegrendszer helyes működésében. Úgyszintén fontos a jó látás, egészséges bőr, nyálkahártya és vörösvérsejtek megtartásánál, szerepe van a vas anyagcseréjében, védi a sejteket az oxidációs stressz elől, védi a sejteket a szabadgyökök ellen, melyek károsítják a sejteket, védi a sejteket és a szöveteket az oxidáció okozta károsodással szemben, hozzájárul a szervezet teljes antioxidáns kapacitásához. Gyorsítja a felépülést, hatékony a fáradság és kimerültség ellen. A B2-vitamin nélkülözhetetlen az izomszálak összehúzódásánál.

 

B1 - vitamin (tiamin) – hozzájárul az energia szempontjából fontos cukrok és fehérjék anyagcseréjéhez, fontos a szív rendes működésénél, segít megtartani az idegrendszer és a psziché rendes működését.

 

B9 – vitamin (folát) – hozzájárul a normális vérképzéshez, az aminosavak normális szintéziséhez, a homocisztein egészséges anyagcseréjéhez. Serkenti a psziché és az immunrendszer rendes működését. Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, fontos szerepet játszik a sejtek osztódásában.

 

H – vitamin (biotin) – segíti a zsírokból felszabadítani az energiát, nélkülözhetetlen a szervezet számára, részt vesz a zsírok, szénhidrátok és fehérjék anyagcseréjében, hozzájárul a makronutriensek rendes anyagcseréjéhez.  Megőrzi a jó szellemi képességet, hozzájárul az idegrendszer rendes működéséhez, nélkülözhetetlen a haj növekedésénél és a hajtüszők kialakulásában. Fontos az egészséges fogakért, csontokért, hajért, bőrért és körömért, és az egészséges nyálkahártya megtartásáért. 

 

B12 vitamin - fontos az energetikai metabolizmus szempontjából (az élelmiszerek energiává való átalakításához), hozzájárul az egészséges idegrendszer megtartásához és segíti a rendes szellemi tevékenységeket. Megtartja a homocisztein vérben lévő normális szintjét, és fontos a vörös vérsejtek képződéséhez is. Fontos az immunrendszer rendes működéséhez, növeli a szervezet ellenálló képességét. Csökkenti a mikrotápanyagok alacsony szintje okozta fáradtságot és a kimerültséget. 

 

Egy tabletta összetétele:   *ANM
L-Karnitin 333,30 mg n.m.
C vitamin 20,00 mg 25,00%
B3 vitamin 6,00 mg 37,50%
E vitamin 3,33 mg 27,77%
B5 vitamin 2,00 mg 33,33%
ß - karotén 1,60 mg n.m.
B6 vitamin 0,66 mg 47,61%
B2 vitamin 0,53 mg 38,09%
B1 vitamin 0,47 mg 42,42%
Folát 66,66 mcg 33,33%
Biotin 50,00 mcg 11,10%
B12 vitamin 0,33 mcg 13,33%
*Ajánlott napi mennyiség

 

 

Ajánlott napi mennyiség:

3 x 1 tabletta étkezés előtt

 

Figyelmeztetés: 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott. Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl. Változatos étrend helyettesítésére nem alkalmas. Kisgyermektől távol tartandó, száraz, sötét helyen, 25 °C maximum hőmérsékleten.

 

A csomag tartalma: 60 darab tabletta

Tömeg: 81,0 g

 

Ha kérdése van a következő panaszokkal/hatásokkal kapcsolatban: fogyókúra, zsírégető hatás, kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

 


   Kérjük, írja le kérdését a termékkel kapcsolatban: CARNIVITA

Az Ön neve:

E-mail cím:


Telefonszám:Kérdés:Kérdés küldése