BONEMAX

BONEMAX
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 60 db rágótabletta

BONEMAX

Rágótabletta ásványanyagokkal, vitaminokkal és édesítőszerrel az egészséges csontokért, fogakért, körmökért és egészséges hajért.
Ár: 19.00€ ( Nettó: 15.83€ )
Mennyiség:  

Rágótabletta ásványanyagokkal, vitaminokkal és édesítőszerrel az egészséges csontokért, fogakért, körmökért és egészséges hajért.

6o db rágótabletta/csomagolás

BONEMAX – rágótabletta formájú táplálék-kiegészítő, a szervezet részére három legnagyobb mértékben szükséges ásványanyagot tartalmazza- kalciumot, magnéziumot és cinket, valamint D- vitamint.  Ezek az ásványanyagok nélkülözhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez. Kellemes narancsos ízben.

 

Kalcium(Ca) a szervezetünkben legnagyobb mértékben előforduló ásványanyag (kb. 1-1,5 kg), amely legfőbbképpen a csontokban és a fogakban található. Egy év alatt a felnőtt emberi szervezetben a kalcium 20%-a mosódik ki és újra beépül. Ha a táplálékunk nem tartalmaz elegendő mennyiségű kalciumot, a csontok fokozatosan elveszítik szilárdságukat és idővel komoly betegség alakulhat ki - a csontritkulás.

 

Kalcium (Ca) fontos szerepet játszik a sejtek osztódásában és specializálódásában, szükséges a fogak és csontok egészségének megtartásához, serkenti a csontok és fogak ásványosodását, biztosítja az ideg- és izomrendszer hibátlan működését, hozzájárul a normális véralvadáshoz és részt vesz  az energiatermelés szempontjából nagyon fontos anyagcserében.  Szintén hozzájárul az izmok normális működéséhez, helyesen funkcionáló idegrendszerhez (neurotranszmisszió) és serkenti az emésztéshez szükséges enzimek normális funkcióit. A kalcium fogyasztása különösen a változó korban lévő hölgyeknek, terhes és szoptató anyáknak ajánlott. A Kalcium segítséget nyújt az allergiás tünetek enyhítésében - széna nátha. 

 

Magnézium (Mg) nélkülözhetetlen az izom- és idegrendszer normális működéséhez. Különösen sok magnéziumot használ a működéséhez a szívizom. Klinikailag bizonyított az a tény, hogy azoknál az embereknél, akiknél a vérükben magas a magnéziumszint, sokkal kisebb a szívinfarktus kialakulásának veszélye. A megfelelő magnéziumszint csökkenti a depresszióra való hajlam kialakulásának veszélyét. Azoknál a nőknél, akik hormonális fogamzásgátlót szednek, illetve más hormonális készítményeket használnak, különösen ajánlott a magnézium rendszeres szedése.   

 

Cink (Zn) hozzájárul a makronutriensek, zsírsavak, savak és lúgok, valamint szénhidrátok rendes anyagcseréjéhez, a fehérjék és a DNS rendes szintéziséhez, valamint fontos szerepet játszik az A- vitamin anyagcseréjében és a helyes kognitív funkcióiban. Megóvja a látást, fontos a csontok, haj, köröm valamint bőr egészségének megtartásában. Hozzájárul az immunrendszer helyes működéséhez, védi a sejteket az oxidatív stressztől és fontos szerepet játszik a sejtek osztódásában.

A szervezetben a cink úgy viselkedik, mint egy közlekedési rendőr. Ellenőrzi és irányítja az anyagcserét és az enzimek működését, biztosítja és fenntartja a sejtek érzékenységét.  Nélkülözhetetlen a fehérjék szintézisében, szabályozza az izmok összehúzódó képességét, fontos szerepet játszik a nemi szervek normális működésében. Fontos az a tény is, hogy a megfelelő mennyiségű cinknél kisebb a veszélye annak, hogy a szervezetbe nehéz fémek (ólom, stroncium, vanádium) és radioaktív izotópok épülnek be. 

 

D3 - vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor helyes felszívódásához /felhasználásához, a kalcium normális vérszintjéhez. Megóvja a fogak és csontok egészségét, irányítja az izmok helyes működését. Koordinálja az immunrendszer helyes működését, fontos szerepet játszik a sejtek osztódásában. Hiánya a szervezetben csontritkulást okoz. A szervezet nem mindig képes kellő mennyiségben előállítani a D3 -- vitamint, ezért szükséges a rendszeres utánpótlás.

 

BONEMAX rágótabletta a legösszetettebb termék a maga nemében.

Egy tabletta összetétele:   *ANM
Kalcium (Ca) 170,00 mg 21,25%
Magnézium (Mg) 75,00 mg 20,00%
Cink (Zn) 3,75 mg 37,50%
D3 - vitamin 2,50 mcg 50,00%

*Ajánlott napi mennyiség

 

Ajánlott napi mennyiség:

2 x 1 tablettát szétrágni reggel és este étkezés előtt

 

Figyelmeztetés: 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott. Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl. Változatos étrend helyettesítésére nem alkalmas. Kisgyermektől távol tartandó, száraz, sötét helyen, 25 °C maximum hőmérsékleten.

 

A csomag tartalma: 60 rágótabletta

Tömeg: 60,0 g

Ha kérdése van a következő panaszokkal kapcsolatban: csontritkulás, kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!


   Kérjük, írja le kérdését a termékkel kapcsolatban: BONEMAX

Az Ön neve:

E-mail cím:


Telefonszám:Kérdés:Kérdés küldése