MAGNEFIT

MAGNEFIT
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 60 kapszula

MAGNEFIT

Táplálék kiegészítő az egészséges izmokért és idegrendszerért magnéziummal (Mg), riboflavinnal és almasavval.
Ár: 19.00€ ( Nettó: 15.83€ )
Mennyiség:  

Táplálék kiegészítő az egészséges izmokért és idegrendszerért magnéziummal (Mg), riboflavinnal és almasavval.

 

6o db kapszula/csomagolás

 

Az intenzív izomműködés során (sportolás, testépítés, nehéz fizikai munka) az emberi szervezet jelentős mennyiségű energiát használ fel. Úgyszintén a szükséges enzimek aktiválásához a szervezet nagy mennyiségű magnéziumot igényel.  Az emberi szervezet nem képes a magnéziumot előállítani, ezért a szükséges mennyiséget a táplálékkal kell a szervezetbe bejuttatni. Az aktív izomműködésnél és a helytelen táplálkozás mellett a magnéziumszint csökken, ami nagyon kellemetlen mellékhatásokhoz vezet, mint pld. az izomgörcs, izomláz vagy izomfáradás.

A MAGNEFIT-ben található almasav együttesen a magnéziummal maláta magnéziumos keveréket alkotnak, amely a legjobban felszívódó magnézium formáinak egyike. Könnyen felszívódik és mivel az almasav a Krebs ciklusban zajló központi energiatermelés legfőbb alkotóeleme, nagymértékben hozzájárul a szervezet energia-ellátásához.

A magnézium (Mg) – nélkülözhetetlen a fehérjék normális szintézisében, az elektrolitok egyensúlyában, hozzájárul a helyes anyagcseréhez, mely fontos szerepet játszik az energiatermelésben, az izmok és az idegrendszer normális működésében. Fontos szerepet játszik az izomgörcsök enyhítésénél, szükséges az egészséges csontok és fogak felépítéséhez. Szintén fontos szerepe van a lélek helyes működésében (helyén tartja a lelki teljesítőképességet, mint pld. a koncentráció, tanulás, memória, gondolkodás). Gyorsítja a felépülést, hatékony a fáradság és kimerültség ellen, fontos szerepet játszik a sejtek osztódásánál.

 

Riboflavin (B2-vitamin) szintén fontos szerepet játszik az energiatermelés szempontjából helyesen működő anyagcserében, sok reakcióban segít az enzimeknek, szerepe van az idegrendszer helyes működésében. Úgyszintén fontos a jó látás, egészséges bőr, nyálkahártya és vörösvérsejtek megtartásánál, szerepe van a vas anyagcseréjében, védi a sejteket az oxidációs stressz elől, védi a sejteket a szabadgyökök ellen, melyek károsítják a sejteket, védi a sejteket és a szöveteket az oxidáció okozta károsodással szemben, hozzájárul a szervezet teljes antioxidáns kapacitásához. Gyorsítja a felépülést, hatékony a fáradság és kimerültség ellen. A B2-vitamin nélkülözhetetlen az izomszálak összehúzódásánál.

 

A termék rendszeres használata nagymértékben javítja a sportolók izomműködését, csökkenti az izomlázat és az izom fáradtságot az edzések és versenyek során.

MAGNEFIT megfelelő segítség a fibromyalgiának nevezett állapot esetén (a vádliban kialakult spontán izomgörcs), amely gyakori főleg a 40-ik életévüket betöltő hölgyeknél.

Egy kapszula összetétele:   *ANM
D,L - almasav 250,00 mg n.u.
Magnézium (Mg) 94,00 mg 25,06%
Riboflavin B2 1,00 mg 71,40%

*ANM – *Ajánlott napi mennyiség

 

Ajánlott napi mennyiség: 3 x 1 kapszula étkezés előtt

Figyelmeztetés: 12 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott. Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl. Változatos étrend helyettesítésére nem alkalmas. Kisgyermektől távol tartandó, száraz, sötét helyen, 25 °C maximum hőmérsékleten.

 

A csomag tartalma: 60 darab kapszula

Tömeg: 60,0 g

 

Ha kérdése van a következő panaszokkal kapcsolatban: izomláz, izomfáradtság, izommunka javítása, lábikra izomgörcs, kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!


   Kérjük, írja le kérdését a termékkel kapcsolatban: MAGNEFIT

Az Ön neve:

E-mail cím:


Telefonszám:Kérdés:Kérdés küldése