Rólunk

Rólunk

A Provitex Kft étrend kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


A poliszacharidákban dúsított gombakivonatok pl. Feketepata gomba (Podkovičník) és a Feketepatagomba MIX (Podkovičník (Ohňovec) MIX), melyeket a betegek rákbetegség kiegészítő gyógyítása céljából fogyasztottak, nagyon hatékonynak bizonyultak a klinikai vizsgálatokban. Ezeket a vizsgálatokat Szlovákiai kórházban folytak.

A rákbetegség gyógyítás terén végzik a világon a legtöbb kutatást és kísérletet. Lehet, hogy pont ezért kapnak a gyógyító gombák hova-tovább nagyobb teret nem csak a természet- (alternatív) gyógyászatban, hanem a klasszikus gyógyászati kezelésekben is.
Cégünk jelszava: előzzük meg a betegségek kialakulását! Étrend kiegészítőink egyaránt javasoltak az egészséges embereknél megelőzés céljából, és kiválóan érvényesülnek a rákbetegség kiegészítő gyógyítása terén. Emellett egyéb más civilizációs betegségek kezelésében is hatékonyak pl.(cukorbetegség, magas vérnyomás, magas koleszterin szint, depresszió, emésztő rendszeri problémák stb.).
Az Aries étrend kiegészítő termékcsalád multivitamín jellegű. A család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelőt, pl.: családi multivitamín, multivitamín várandós és szoptatós anyáknak, multivitamín külön nőknek, idősebb embereknek, csontritkulás megelőzésre stb. A második csoport bizonyos tünetek és betegségek enyhítésében segítenek, l.:változó kor, megnagyobbodott prosztata, depresszió.
Győzodjön meg termékeink magas hatóanyag tartalmáról és kedvező árainkról!


 
Ez a kategória nem tartalmaz cikket.