RGCC - Globális génlaboratórium

RGCC - az ISO/IEC 17025:2005 szabvány szerint akkreditált globális génlaboratórium (www.rgcc-group.com). Világelső nem-beavatkozásos rákdiagnosztikai szolgáltatás.                                     Ezen vizsgálati metodika kidolgázásában részt vett Prof.Dr.SEBESTÉNY ANDOR – CRUK kutató (Brit Királyi Rákkutató Intézet)                                           RGCC VIZSGÁLAT - véráramban már megjelent ráksejtek gyógyszer-érzékenységi és géntérképes egyszerű és gyors jellemzése egy vérmintából.

1.Ha a vérben daganatsejtek vannak, akkor rákos áttétgócok keletkezhetnek, vagy már létre is jöttek.

2.Jelenlétük egy felismert vagy még lappangó daganat terjedési és áttétképző rosszindulatát jelzik.

3.Számuk a rák súlyosságát, csökkenésük a kezelés hatásosságát, eltűnésük a gyógyulást jelenthetik.

Az RGCC Genlab a vérminta egy köbcentiméterében lévő egyetlen ráksejtet is megtalálja, azonosítja, megszámolja az ONCOCOUNT teszt, majd kiemeli, és gyorsan, anélkül hogy megváltozna, kitenyészti sejtkultúrákban. Ezekből jellemzi a sejt géntérképét, szenzitivitását és rezisztenciáját a hagyományos kemoterápiás, modern „irányított”, és az alternatív, természetes, extract, mellékhatás nélküli rákellenes szerekre is.

A génjellemzésük rámutat a rák eredetére, jellegére, kifejlődésének okára és a gyógyítására irányított leghatásosabb kezelésekre az 10 – 14 munkanapon belül kiadott Kemoszenzitivitás – ONCONOMICS tesztjelentésben.

A képalkotó módszerek (röntgen, UH, CT, MRI, PET stb.) csak a már legalább 1 milliárd sejtes áttétgócot észlelik! Főként e módszerek alkotják a rákkezelések utáni periodikus „kontrollokat”, amelyekkel pici áttétes gócok sokszor csak évek után nőnek láthatóvá, sokszor túlságosan későn! (Ez az „eső után köpönyeg!”). Egy olcsó ONCOTRACE vizsgálat időben jelzi az áttétkeltő sejteket még a vérben, vagy ha családi vagy életviteli okból hajlam gyanúja merül fel, vagy tudott rákkeltő anyagnak, sugárzásnak kitettség okoz aggodalmat, egy betegben még nem diagnosztizálható rákos folyamat fennállásának gyanúja okoz aggodalmat, avagy sikeresnek tűnő befejezett rákkezelés után, még időben jelezheti a rák, vagy annak kiújulásának veszélyét.

Aki időt nyer, életet nyer!

Vérárami ráksejteket kereső ONCOCOUNT teszt  vagy egy markereket is meghatározó ONCOTRACE teszt rákos sejteket mutat ki a vérkeringésben.

Akit csak az alternatív, természetes szerek hatásai érdekelnek, kérje az ONCONOMICS EXTRACTS tesztet. Kívánságra bevonhatók a vizsgálatba a nem szereplő „extract - kivonat” szerek is.

Ha csak a citotoxikus és génirányított szerek érdeklik, kérje az ONCONOMICS tesztet.

Akit mindkét fenti kezelési lehetőség érdekli, kérje az ONCONOMICS PLUS tesztet.

ONCOCOUNT tesztek rendelése esetében a befizetett összeg 1.080,- EUR feletti részét azonnal visszatérítik a jelentés beérkezése után, amennyiben a vérmintában nem található egyetlen daganatsejt sem. (Ez a lehető legjobb eredmény!)

További információért kérem keressen minket emailben az info@provitex.sk oldalon, vagy a telefonos elérhetőségeinken.


Dr. v Andor Sebestény hon. prof., B.V. Sc, Dip.Bact. MRCVS írja magáról:

Apám egy gyulai 16 gyerekes földmüves család sarja volt. Az esztergomi Bencés gimnáziumban érettségizett, és jogi diplomájának megszerzése után a M.Kir. Postán dolgozott mint tisztviselö. Két fiát is a Bencéseknél neveltette.

1949-ben érettsegiztem amikor már a pesti bencés gimnáziumot egy éve Fazekas Mihály néven államositották. Származásom és neveltetésem miatt a hőn vágyott orvosi egyetemre nem jutottam be, de az Állatorvosi Egyetemre sikerült, ott nem volt "elökáderezés". A harmadik egyetemi év elején letartóztattak diákszervezkedés miatt és 10 évi itéletböl 5 évet töltöttem börtönben és szénbányában mint kényszermunkás. A Forradalom szabadított ki Október utolsó napjaiban. A szovjet újratámadás elleni harcban való részvételem és a további még letöltendö börtönévek miatt (amikért késöbb a Vitézi Rend tagja lettem) Karácsonykor, mikor már minden ellenállás reménytelen volt, Angliába menekültem és Bristolban fejeztem be az állatorvosi egyetemet megnyervén a Glaxo díjat mint osztályelső.

Négy évi vidéki praxis után 1964 ben a londoni Birodalmi Rákkutató Intézet (ICRF) alkalmazott főállásban a laborállatok állatorvosi felügyelöjeként. Munkám közben a londoni egyetemen megszereztem az orvosi Járványtani és Microbiologiai Diplomát mert az szükséges volt az állatokat akkor tizedelö fertözések okainak felderitésére és azok kitisztitására. Ezt az akkor még gyerekcipöben járó SPF (steril császármetszéses patogén-mentesités) technológiának magam általi módositásával és kifejlesztésével az elkövetkezö évek során szisztematikusan végrehajtottam egészséges, pathogen- vagy éppen csiramentes állatokat eredményezve. A 80-as években elsők között szerveztem az Intézetünk Etikai Bizottságát a laborállatok jólétére. Meghivtuk a helyi állatvédők tagjait a laborállataink ellátásának személyes megtekintésére és eszmecserére mire ők egy bomba esti elhelyezésével regáltak az autóm alá. Az új l986 laborállat védelmi törvény alkalmazásához szemináriumokat szerveztem és engedélyek folyamodványaihoz konzultáltam. Ezekröl a munkákról, meg több kutató kollegával való kollaborálási eredményekről 30 közleményem is megjelent és jelenleg a budapesti Szent Istvan Állatorvosi Egyetemen számolok be róluk kétnyelvű elöadásokban mint a Laborállat Tudomány Honorary Professzora.

PUBLICATIONS BY ANDOR SEBESTENY BVSc Dip Bact. MRCVS (22+8)
(AS as main author underlined)

 1. Inguinal Hernias in White Hamsters (1967) J.Inst Anim Technology
 2. Wall Shelving Systems for Rodent Cages (1968) Lab. Anim
 3. Syrian Hamsters; Chapter in Handbook of Laboratory Animals (1968)
 4. Punchcard System for Postmortem Recording (1969) J. Inst Anim Techn
 5. Pathogenicity of Intestinal Flagellates in Mice (1969) Lab. Anim
 6. Production of Nude Mice from Homozygous Parents (1970) J. Inst Anim. Techn
 7. Fire Risk Free Anaesthesia of Rodents with Halothane (1971) Lab. Anim
 8. A Case of Torsion of the Uterius in a Rabbit (1972) Lab. Anim
 9. Spont. Mam. Tums. in C3H Avy Mice; Virus Structures (1972) Lab. Anim
 10. Abscesses of Bulbourethral Glands due to Past pneumotropica (1973) Lab. Anim.
 11. Unidirectional Surgical Isolator for Hysterectomy of Mice ((1973) Lab. Anim.
 12. Variation in Pasteurella pneumotropica (1973) J. Med Microbiology
 13. Apparent Spontaneous Candida tropicalis Infection in mouse (1974) Lab. Anim.
 14. Transmission of Intestinal Flagellates Between Mice and Rats (1974) Lab. Anim.
 15. Hepatitis & Brain Lesions due to MHV with Wasting in Nudes(1974) Lab. Anim.
 16. Diseases of Guinea pigs (1976) Vet Record
 17. Obstruction of Duodenum of Rabbit after hairball treatment (1977) Lab.Anim.
 18. Isolation of carboxyphilic Type 19 Pneumococcus from G. Pigs (1978) Lab. Anim
 19. Transmission of Spironucleus/Giardia from Hamsters to Mice (1979) Lab. Anim
 20. Demyelination /Wasting with Polyoma Infection in Nude Mice (1980) Lab. Anim.
 21. Paralytic Disease in Nude Mice with Polyoma Virus Infection (1983) J gen Virol.
 22. Lipid keratopathy/Atheromatosis in SPF Rabbits due to Diet (1985) Lab. Anim.
 23. Human Xenograft Metastases/Ascites in Beiges (1985) in Workshop Report (IDA)
 24. Microbiol. Standardisation of Rodents for Aging (1991) Chapter in Neurobiology of Aging
 25. Microbiologically Monitored Fumigation of a newly Built SPF Unit 1992) Lab. Anim.
 26. Exptal. Dermatophylosis in Murine Models of Immunodeficiency (1993) REMVPT
 27. Colitis failure in T-Cell Receptor Deficient. Germ Free Mice. (1997) Am. J. of Path.
 28. Lab. Animal Vet; The early Years. (2004 ?) ESLAV Briefing
 29. Rabbit Diet Problems (2004 ) ESLAV Briefing
 30. Experiences with Vit K Levels in Rodents (2005) ESLAV Briefing