VETPOD

VETPOD
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 120 kapszula

VETPOD

Ár: 99.00€ ( Nettó: 82.50€ )
Mennyiség:  

Állatorvosi dietetikus készítmény kutyák, macskák és lovak részére. Speciális polisaccharida kivonat-keverék, mely 5 féle gyógygomba kivonatot tartalmaz, természetes úton erősíti az immunrendszert. Hatóanyagai gátolhatják az angiogenézist (a tumor sejtek vérellátását), ill. fokozhatják bizonyos immunsejtek (NK, makrophágok) tumor ellenes aktivitását.

A VETPOD – ot, mint kiegészítő terápia az alábbi betegségeknél és állapotoknál ajánljuk használni: daganatos betegségek, műtét utáni állapotok, cukorbetegség és immunrendszer erősítés.

Az összetevők mennyiségével és minőségével egy többrétű terméket kínálunk a kutyák, macskák és lovak tulajdonosainak részére. A VETPOD aktív hatóanyag tartalma laboratóriumi-, állat- és klinikai tesztekben eredményesnek bizonyultak a fent felsorolt betegségek javításában, immunrendszer erősítésében és az életminőség javításában.


 

A VETPOD 5 - FÉLE GYÓGYGOMBA KIVONATOT TARTALMAZ


LENTINUS EDODES - SHIITAKE

Jelentős kálium- és foszfor-, valamint alacsony nátrium tartalma a keringési betegségek ellen teszi hasznossá. Számos állatkísérletet végeztek el, hogy megismerjék a gomba izolált anyagainak (lentinán, KS-2, eritadenin, LEM=Lentinula edodes micélium) legfontosabb hatásait, melyek alapján azok az alábbiakban foglalhatók össze:

  • Antivirális: gombaspóra, lentinán és micélium kivonat
  • Antibakteriális és antifungális: (pl. a lentiononinnak köszönhetően), immunstimuláns a gomba és kivonatai elsősorban a KS-2 és lentinán összetevőinek köszönhetően mobilizálják a falósejteket és más védekező mechanizmusokat
  • Tumorgátló: rákellenes hatásában legfontosabb hatóanyaga a lentinán nevű poliszacharid (glükán), mely egyike a leghatásosabb tumor-gátló vegyületeknek. Az állatgyógyászati rákterápiában gyomor-, végbél-, tüdő-, valamint májdaganatok, fibroszarkómák és leukémia gyógyításában alkalmazták sikerrel (fő hatóanyagai: benzaldehid, lentinan és KS-2 tartalom).
  • Májvédő és a máj gyulladásos folyamatait enyhítő, vérnyomáscsökkentő, LDL-koleszterin szintet csökkentő és az érelmeszesedés folyamatát lassító, diabétesz kialakulását lassító, erősítő és élénkítő hatású.

 GRIFOLA FRONDOSA - MAITAKE

Tudományos kísérletek és tanulmányok alapján kijelenthető, hogy jelentős gyógyászati gomba. Olyan polisaccharidokat tartalmaz, amelyek elősegítik a vérnyomás csökkenését, gátolják a daganatok fejlődését, májvédő hatásúak, csökkentik a vércukorszintet és erősítik az immunrendszert.

GANODERMA LUCIDUM - REISHI

Már az ősi gyógyászatból ismert sokoldalú jótékony hatása miatt. Az ún. adoptogén, intelligens gyógynövények közé tartozik, ami annyit jelent, hogy hatásában tökéletesen alkalmazkodik az adott pillanatnyi igényekhez. Csak akkor hat, ha szükség van rá, s csak annyira, amennyire az kívánatos. Kínai nevének jelentése: a halhatatlanság növénye, mágikus növény illetve japán megnevezése: Isteni gyógyfű. A Ganoderma Lucidum gyógygomba fogyasztása a modern rákgyógyító terápiákkal együtt hatékonyabb lehet. A Ganoderma Lucidum csökkentheti a sugárterápia mellékhatásait, és nagymértékben segítheti a különböző, mint például a szív- izomsejtek vagy a májsejtek működését. In vitro kísérletben kimutatták, hogy a gomba hatékony lehet az emlő- daganatok, prosztata tumorok és hólyag daganatok kezelésének esetében. A prosztatarák esetén az egyik tumorellenes hatása az angiogénezis (tumorsejtek vérellátásának) gátlásában nyilvánult meg. A gomba a tüdő tumorok angiogenézisének a gátlásában is eredményes volt. In vivo állatkísérletekben kimutatták, hogy a gomba triterpén töredéke képes a májat érintő tumorok és metasztázisok gátlására. In vivo klinikai kísérletben kimutatták, hogy a gomba polysaccharida kivonata képes erősíteni az előrehaladott daganatos betegségben szenvedők immunrendszerét.

AGARICUS BLAZEI MURILL - HIMEMATSUTAKE

Az Agaricus blazei Murill inzulin érzékenység növelő hatását placebo kontrollált, kettősvak, randomizált klinikai kísérlet bizonyítja. In vivo kísérletben az Agaricus blazei Murill gomba képes volt a T-sejtek és a falósejtek aktivitásának stimulálására. In vivo állatkísérletben a gomba vizes kivonata orálisan adagolva eredményesnek bizonyult a sarcoma 180 típusú tumor gátlásában. Egereken végzett kísérlet során bebizonyosodott, hogy az Ehrlich tumor esetén a gomba képes növelni a természetes ölősejtek aktivitását. Állatkísérletekben csökkentette az áttétképződést és bizonyos tumor sejtekre toxikus hatást fejtett ki. Klinikai kísérletben a gomba képes volt a kemoterápia káros mellékhatásait csökkenteni, az életminőséget javítani és a természetes ölősejtek aktivitását növelni nőgyógyászati tumorokban szenvedők esetében.

INONOTUS OBLIQUUS - CHAGA

Az utóbbi 40 évben több mint 1600 különböző kutatás bizonyította a gomba jótékony hatását az immun-, a hormonális- és központi idegrendszerre, így egyre több figyelmet kap, mint népgyógyászati szer a rák és emésztési betegségek kezelésében.

A VETPOD 5 - FÉLE GYÓGYGOMBA KIVONATOT TARTALMAZ

 

Highslide JS
INONOTUS OBLIQUUS- CHAGA
Highslide JS
GRIFOLA FRONDOSA - MAITAKE
Highslide JS
GANODERMA LUCIDUM - REISHI
Highslide JS
AGARICUS BLAZEI MURILL - HIMEMATSUTAKE
Highslide JS
LENTINUS EDODES - SHIITAKE


Ne szedje a VETPOD kapszulát:
immunoszuppresszív terápia kezelés esetén (immunrendszer működésének gátlása, visszaszorítása pl.: szövet-, szerv-transzplantáció; bizonyos betegségek, kórállapotok)
autoimmun betegségek esetén
a készítmények bármely összetevőjével szembeni allergia, érzékenység esetén

Összetevők 1 kapszulában:
140 mg kivonat Lentinus edodes - Shiitake – Illatos gomba
140 mg kivonat Grifola frondosa - Maitake – Bokros gomba
140 mg kivonat Agaricus Blazei muril - Himematsutake – Mandula gomba
50 mg kivonat Ganoderma lucidum - Reishi – Pecsétviasz gomba
30 mg kivonat Inonotus obliquus - Chaga – Elterülő rozsdás tapló

Készítmény alkalmazása:
A kapszulákat adagoljuk egyenesen az állat szájába éhgyomorra kis darab étellel, vagy belekeverne a tápba. A készítményt mellékhatások nélkül tolerálják az állatok. A VETPOD-ot ajánlott hosszú távon szedni, de minimum 3 hónapig!
 

Súly/kg Daganatos betegségek, műtét után, cukorbetegség, immunerősítés napi adagja Hosszú távú használat napi adagja
1-10 kg 2 kapszula 1 kapszula
10-20 kg 3 kapszula 1-2 kapszula
20-30 kg 4 kapszula 2-3 kapszula
30 kg fölött minden 10kg súlyra 1,5 kapszula 3-4 kapszula

Műtétre készül házi kedvence?
Erősítse meg immunrendszerét két héttel a műtét előtt: Az első 3 napban napi 1 kapszula javasolt, utána emeljük az adagot 3 naponta 1 kapszulával a fenti súlytáblázat értékéig. Három nappal a műtét előtt függessze fel a VETPOD szedését. A műtét után, ha már szilárd táplálékot ehet az állat, akkor fojtassa a VETPOD szedését. Az adagolást ugyan úgy kell felépíteni, mint a műtét előtt.

 


   Kérjük, írja le kérdését a termékkel kapcsolatban: VETPOD

Az Ön neve:

E-mail cím:


Telefonszám:Kérdés:Kérdés küldése