Gyógygomba kivonatok

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
PD-MIX
„Látjuk, hogy a PD MIX képes előidézni/indukálni az apoptózist (sejt öngyilkosságát) a rákos/daganatos sejtben a felül említett betegnél.” Részlet a PD Mix által a RGCC (Research Genetic Cancer Center), ISO/IEC 17025:2005 akkreditált globális génlaboratórium vérvételből diagnosztizált daganatos s..
99.00€
Nettó: 82.50€
PODKOVIČNÍK MIX®
Post marketing klinikai vizsgálat Podkovičník MIX® Amennyiben érdeklik Önt a klinikai vizsgálat eredményei és a gyógygombák kivonatainak hatékonysága és toleranciája daganatos betegek kiegészítő kezelésében Podkovičník MIX® étrendkiegészítő alkalmazásával, kérem írjon nekünk az info@pr..
59.00€
Nettó: 49.17€
VETPOD
Állatorvosi dietetikus készítmény kutyák, macskák és lovak részére. Speciális polisaccharida kivonat-keverék, mely 5 féle gyógygomba kivonatot tartalmaz, természetes úton erősíti az immunrendszert. Hatóanyagai gátolhatják az angiogenézist (a tumor sejtek vérellátását), ill. fokozhatják bizonyos i..
99.00€
Nettó: 82.50€
Acerola 60
Gyümölcspor kivonat természetes C vitaminnal és ásványi anyagokkal. Segíti a polysaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és biohozzáférhetőségét.   Az acerola a brazil esőerdőkben honos alacsony növésű bokor vagy fa. Gyümölcse az európai cseresznyére hasonlí..
9.60€
Nettó: 8.00€
Acerola 120
Gyümölcspor kivonat természetes C vitaminnal és ásványi anyagokkal. Segíti a polysaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és biohozzáférhetőségét.   Az acerola a brazil esőerdőkben honos alacsony növésű bokor vagy fa. Gyümölcse az európai cseresznyére hasonlí..
18.00€
Nettó: 15.00€
GASTRO MIX
Speciális extraktum kapszula, természetes módon kezelheti a gyomor és bél panaszokat.  Feketepata (Phellinus - Meshimakobu - Ohňovec - Podkovičník), Pecsétviasz (Ganoderma lucidum - Reishi - Lesklokôrovka obyčajná, Pečiatkový hríb), Cseppkőgomba (Hericium species - Jamabushitake - Korálovec ..
30.00€
Nettó: 25.00€
KÍGYÓSZÁL - ELAPHOCORDYCEPS SPECIES - ŽEZLOVKA - HADOVČIAR
A Kígyószál az agysejtek védelmét szolgálhatja. Képes lehet az Alzheimer betegség okozta agysejt-elhalás és a memória vesztés gátlására, illetve a káros anyagok csökkentésére az agyban. A Kígyószál gomba Közép-Európa egyes területein szintén megtalálható, de apró termete és ritka előfordulása..
23.70€
Nettó: 19.75€
BOKROSGOMBA - GRIFOLA FRONDOSA - MAITAKE - TRSOVNICA LUPEŇOVITÁ - KRIAKOVÝ HRÍB
Európai gombafajta (bár Magyarországon ritka), de előfordul Kelet- Ázsiában és Észak-Amerikában is. Leginkább a magyar elnevezés (bokrosgomba) fedi a valóságot, ugyanis külső megjelenése tényleg bokorhoz hasonlít. Színe alkalmazkodik annak a fának a kérgéhez, amin éppen élősködik. ..
23.70€
Nettó: 19.75€
CSEPPKŐ GOMBA - HERICIUM SPECIES - JAMABUSHITAKE - KORÁLOVEC - KVAPĽOVÝ HRÍB
A cseppkőgomba tetszetős és védett gombafaj, fehér gömbölyű termőteste sokáig növekszik és lassan öregszik el. Amióta gyógyhatását is ismerik termesztésével egyre többen foglalkoznak. Jótékony hatása régóta ismert, de pontos hatásmechanizmusát nehéz tisztázni. ..
23.70€
Nettó: 19.75€
LEPKEFŰ - CORDYCEPS SPECIES - ŽEZLOVKA - MOTÝLNIKOVÁ TRÁVA
Támogathatja az anyagcsere folyamatokat és elősegítheti az inzulin hatékonyságát. A lepkefű egyedi összetételének és különleges kivonatolási eljárásoknak köszönhetően segíthetnek a metabolikus szindróma legsúlyosabb tüneteinek enyhítésében. Csökkentheti a túl magas és növelheti a túl alacsony..
23.70€
Nettó: 19.75€
Vital MIX
A Vital MIX prevenciós (megelőző) termékcsalád tagja. Polysaccharida hatóanyagokat, természetes C-vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz, ezek természetes módon erősíthetik az immunrendszert.   A Vital MIX természetes módon hathat az immunrendszerre. Tartalmazz – egy kapszulába sűrí..
27.60€
Nettó: 23.00€
Vital MIX Junior
A Vital MIX Junior prevenciós (megelőző) termékcsalád tagja. Polysaccharida hatóanyagokat, természetes C-vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz, ezek természetes módon erősíthetik az immunrendszert. A termék gyereknek ajánlott 4-től 12 éves korig.   A Vital MIX Junior termés..
23.00€
Nettó: 19.17€