Acerola 60

Acerola 60
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 60 kapszula

Acerola 60

Gyümölcspor kivonat természetes C vitaminnal és ásványi anyagokkal. Segíti a polysaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és biohozzáférhetőségét.
Ár: 9.60€ ( Nettó: 8.00€ )
Mennyiség:  

Gyümölcspor kivonat természetes C vitaminnal és ásványi anyagokkal. Segíti a polysaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és biohozzáférhetőségét.

 

Az acerola a brazil esőerdőkben honos alacsony növésű bokor vagy fa. Gyümölcse az európai cseresznyére hasonlít. Természetes C-vitamin tartalma az érett gyümölcsnek 4,5%, ami egy nagyságrenddel meghaladja más magas C-vitamin tartalmú gyümölcsök C-vitamin tartalmát. A meghámozott, érett narancs C-vitamin tartalma például csak 0,05%.

Kérdések az Acerola termékkel kapcsolatban

 
Termékünk az érett acerola különleges eljárással porlasztott sűrített anyaga, amelynek természetes C-vitamin tartalma legalább 17%. A C-vitaminon kívül az acerolában azonosítottak több mint 150 más anyagot, köztük vasat, A-vitamint, thiamint, riboflavint, magnéziumot. Az Acerola vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló keveréke, aminek következtében sejtvédő és szabad gyök megkötő hatása jóval meghaladja a mesterséges C vitaminokét.
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Acerola

A népi gyógyászatban használják gyulladásra, szívpanaszokra, anémiára, reumára, tuberkulózisra és különböző betegségekből való lábadozás esetén, valamint az egészségi állapot javítására.
 
Javítja a polysaccharida hatóanyagok emésztőrendszeren keresztüli felszívódását és elősegíti azok biohozzáférhetőségét!

Kiszerelés:
   60 db kapszula/doboz
  Összetevők 1 kapszulában:
   295 mg Acerola gyümölcspor
Kapszula anyaga: zselatin.
A termék tartósítószert nem tartalmaz!

Adagolás:
   2 x 1 vagy 2 x 2 kapszula naponta.

A javasolt napi adagolást ne lépjük túl!
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen!
Gyermek elől elzárva tartandó!
Figyelem: A készítményszedése nem helyettesíti a változatos, kiegyensűlyozott étrendet!

 
Ha kérdése van a következő panaszokkal kapcsolatban: természetes flavanoid, C vitamin, ásványi anyagkivonat, polysacharida hatóanyagok felszívódása. Kérjük érdeklődjön emailben vagy telefonon!

 


   Kérjük, írja le kérdését a termékkel kapcsolatban: Acerola 60

Az Ön neve:

E-mail cím:


Telefonszám:Kérdés:Kérdés küldése