PD-MIX

ÚJDONSÁG!
PD-MIX
Elérhetőség: Raktáron
Kiszerelés: 120 kapszula
3 és több PD – MIX vásárlása esetén ingyenes a posta költség Szlovákia területén!

PD-MIX

Speciális polysaccharida kivonat-keverék az immunrendszer természetes erősítésére. Hatóanyagai gátolják az angiogenézist (a tumorsejtek vérellátását) ill. fokozzák bizonyos immunsejtek (NK, makrophágok) tumor ellenes aktivitását.
Ár: 99.00€ ( Nettó: 82.50€ )
Mennyiség:  

„Látjuk, hogy a PD MIX képes előidézni/indukálni az apoptózist (sejt öngyilkosságát) a rákos/daganatos sejtben a felül említett betegnél.” Részlet a PD Mix által a RGCC (Research Genetic Cancer Center), ISO/IEC 17025:2005 akkreditált globális génlaboratórium vérvételből diagnosztizált daganatos sejtre gyakorolt hatásáról.

A PD-MIX a hagyományos Podkovičník MIX megújult, továbbfejlesztett változata. A termékfejlesztésnél figyelembe vettük a Podkovičník MIX termékkel szerzett tapasztalatainkat, illetve farmakológiai- és klinikai vizsgálatokat. Az összetevők számának növelésével, egy sokkal többrétű terméket kínálunk a fogyasztók részére. A PD-MIX aktív hatóanyag tartalma meghaladja a hagyományos Podkovičník MIX hatóanyag tartalmát. Ezek a hatóanyagok laboratóriumi-, állat- és klinikai tesztekben eredményesnek bizonyultak az immunrendszer erősítésében, az életminőség javításában

Ötféle gomba kivonatát használtuk fel:

Lentinus edodes Őshazája a Távol-Kelet. Holt faanyagokon él, Európában leginkább bükk-, tölgy- és gesztenyefán. Vörösbarna színű, fehér húsú kalapos gomba, íze a hagymafélékre emlékeztet. Már a Ming dinasztia idején (1368-1644) mint életelixírt tartották számon Kínában. Napjainkban csodagombaként reklámozzák, s szerte a világon termesztik és fogyasztják. Jelentős kálium- és foszfor-, valamint alacsony nátrium tartalma a keringési betegségek ellen teszi hasznossá. Számos állat- és humán kísérletet végeztek el annak érdekében, hogy megismerjék a gomba termőtestének, micéliumának, spóráinak és izolált anyagainak (lentinán, KS-2, eritadenin, LEM=Lentinula edodes micélium) a legfontosabb hatásait, melyek alapján azok az alábbiakban foglalhatók össze:

 • Antivirális: pl. A-típusó influenza, mumpsz, herpes, HIV, Epstein-Barr és hepatits B vírusokkal szemben - gombaspóra, lentinán és micélium kivonat
 • Antibakteriális és antifungális: (pl. a lentiononinnak köszönhetően), immunstimuláns a gomba és kivonatai elsősorban a KS-2 és lentinán összetevőinek köszönhetően mobilizálják a falósejteket és más védekező mechanizmusokat
 • Tumorgátló: Rákellenes hatásában legfontosabb hatóanyaga a lentinán nevű poliszacharid (glükán), mely egyike a leghatásosabb tumor-gátló vegyületeknek. A humán rákterápiában gyomor-, végbél-, tüdő-, valamint májdaganatok, fibroszarkómák és leukémia gyógyításában alkalmazták sikerrel (fő hatóanyagai: benzaldehid, lentinan és KS-2 tartalom). A micéliumból (LEM=Lentinula edodes micélium) készült kivonatot rendszerint a KS-2-nek nevezett, fehérjéhez kötött poliszacharidra (peptidomannán) standardizálják. Lentinan kivonatunk polisacharid tartalma 40%
 • Májvédő és a máj gyulladásos folyamatait enyhítő: elsősorban a micélium-kivonat
 • Vérnyomáscsökkentő, LDL-koleszterin szintet csökkentő és az érelmeszesedés folyamatát lassító
 • Diabétesz kialakulását lassító: a lentinán serkenti az inzulin termelést
 • Erősítő és élénkítő: ez utóbbi hatását régóta ismerik és összefüggésbe hozzák afrodiziákus hatásával
Highslide JS
INONOTUS OBLIQUUS- CHAGA - RYŠAVEC OBYČAJNÝ
Highslide JS
GRIFOLA FRONDOSA - MAITAKE - TRSOVNICA LUPEŇOVITÁ - KRIAKOVÝ HRÍB
Highslide JS
GANODERMA LUCIDUM - REISHI - LESKLOKÔROVKA OBYČAJNÁ - PEČIATKOVÝ HRÍB
Highslide JS
AGARICUS BLAZEI MURILL - HIMEMATSHUTAKE - PEČIARKA BLAZEOVÁ - MANDĽOVÝ HRÍB
Highslide JS
LENTINUS EDODES - SHIITAKE - HÚŽEVNATEC JEDLÝ

 

Grifola Frondosa - Maitake kivonat

A bokrosgomba ehető, kellemes illatú és ízű, húsa puha, fehér, rostos. Ez a ritka gomba júniustól októberig lelhető fel élő tölgy és gesztenyefák tövében. Japán neve maitake, azaz táncoló gomba.
Tudományos kísérletek és tanulmányok alapján kijelenthető, hogy jelentős a gyógyászati gomba. Olyan poliszacharidokat (polisaccharid) tartalmaz, amelyek elősegítik a vérnyomás csökkenését, gátolják a daganatok fejlődését, májvédő hatásúak, csökkentik a vércukorszintet és erősítik az immunrendszert.
A bokrosgomba fennebb említett gyógyhatású alkotóelemein kívül nagymértékben tartalmaz ergoszterint, ami a D-vitamin elővitaminja. Ez hozzájárul a csontrendszer általános erősítéséhez. A szakemberek különösen fontosnak tartják a gomba kivonatából elkülöníthető úgynevezett D-frakciót, amivel több eredményes kísérletet végeztek az USA-ban is, a tüdő- és vastagbélrákban szenvedő betegek körében. Újabban biztató eredményekkel kecsegtető kísérletek folynak az AIDS-betegek gyógyításához szükséges hatóanyag előállítása terén, ami szintén a bokrosgomba D-frakciójának köszönhető.

 

Ganoderma lucidum - Reishi kivonat

A vörösbarna színű pecsétviaszgomba vagy lakkostapló (kalapját és tönkjét vastag lakk réteg borítja)az egyik legszebb gomba, mely a Föld szinte bármely részén megtalálható. Föld alatti fadarabokon és korhadt fatönkön élő gyökérélősködő.
Már az ősi gyógyászatból ismert sokoldalú jótékony hatása miatt. Az ún. adaptogén, intelligens gyógynövények közé tartozik, ami annyit jelent, hogy hatásában tökéletesen alkalmazkodik az adott pillanatnyi igényekhez. Csak akkor hat, ha szükség van rá, s csak annyira, amennyire az kívánatos. Minden 300 gyógynövényből csupán egy rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Különlegességét, sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint kínai nevének jelentése: a halhatatlanság növénye, mágikus növény illetve japán megnevezése: Isteni gyógyfű.
Több tanulmány is beszámolt arról, hogy a Ganoderma Lucidum gyógygomba fogyasztása a modern rákgyógyító terápiákkal együtt hatékonyabb lehet. A Ganoderma Lucidum csökkentheti a sugárterápia mellékhatásait, és nagymértékben segítheti a különböző, mint például a szívizomsejtek vagy a májsejtek működését.
In vitro kísérletben kimutatták, hogy a gomba hatékony lehet az emlődaganatok, prosztata tumorok és hólyag daganatok kezelésének esetében. A prosztatarák esetén az egyik tumorellenes hatása az angiogenezis (tumorsejtek vérellátásának) gátlásában nyilvánult meg. A gomba a tüdő tumorok angiogenezisének a gátlásában is eredményes volt. In vivo állatkísérletekben kimutatták, hogy a gomba triterpen töredéke képes a májat érintő tumorok és metasztázisok gátlására valószínűleg szintén a tumor angiogenezis képzésének akadályozása útján. In vivo állatkísérletben a gomba vizes kivonata a vastagbél daganatok gátlásában is eredményesnek bizonyult. In vivo klinikai kísérletben kimutatták, hogy a gomba polysaccharida kivonata képes erősíteni az előrehaladott daganatos betegségben szenvedők immunrendszerét.

 

Agaricus blazei Murill - Himematsutake kivonat

Ez a élősködő gomba Brazíliában és Peruban őshonos, így régi időkből eredő magyar neve nincs. Mégis, mivel íze a mandulára emlékeztet, mandula gombának nevezik. Magas páratartalmú, meleg, szellős helyen szaporodik, húsa ropogós.
Az Agaricus blazei Murill inzulin érzékenység növelő hatását placebo kontrollált, kettősvak, randomizált klinikai kísérlet bizonyítja. A gyógygomba gyógyító hatását laboratóriumi egereken vizsgálták a Tokiói Egyetem Orvostudományi részlegén, ebben a vizsgálatban többek között azt is megfigyelték, hogy az egerek 90 százalékánál eltűnt a rákos daganat. Igen érdekes és elgondolkodtató az a kísérleti eredmény is, melyben a Sarcoma 180-al fecskendezett egerek 99,4 százalékánál megállt a tumor növekedése az Agaricus blazei Murill adagolása következtében.
In vivo kísérletben az Agaricus blazei Murill gomba képes volt a T-sejtek és a falósejtek aktivitásának stimulálására. In vivo állatkísérletben a gomba vizes kivonata orálisan adagolva eredményesnek bizonyult a sarcoma 180 típusú tumor gátlásában. Egereken végzett kísérlet során bebizonyosodott, hogy az Ehrlich tumor esetén a gomba képes növelni a természetes ölősejtek aktivitását. Állatkísérletekben csökkentette az áttétképződést és bizonyos tumorsejtekre toxikus hatást fejtett ki. Klinikai kísérletben a gomba képes volt a kemoterápia káros mellékhatásait csökkenteni, az életminőséget javítani és a természetes ölősejtek aktivitását növelni nőgyógyászati tumorokban szenvedők esetében.

 

Inonotus obliquus - Chaga kivonat

Általában a Föld északi régióiban található. A nyírfa, bükkfa és az égerfa kérgein nő, az északi szélesség különösen hideg területein. Mint gyógyhatású szert széles körben alkalmazták a népgyógyászatban. A Chaga gombát már 4600 évvel ezelőtt az ősi, ázsiai orvoslást gyakorló népek is jól ismerték és sikeresen használták a vitalitás megőrzésére, a fiatalság megtartására és az életkor meghosszabbítására, valamint a szervezet ellenállóképességének erősítésére, így harcolva a vírusok, baktériumok, gombák és paraziták támadása ellen. A szibériai hegység lakói tea vagy por formájában készítették, inhalálásra, valamint a bőrre, különböző sérülések és kiütések ellen. Több mint 200 olyan fajta gyógyhatású gomba vált ismertté a világon, amelyek különböző tumorok, különösen gyomorrák, tüdőrák és gégerák terjedését állították meg. A Chaga is ezek közül való. A Szibériai Chaga gomba több mint 215 Phytonutriens-t (gyógyhatású növényi összetevőt) tartalmaz, beleértve 29 fajta polyszacharidot vagy beta-glükóz kivonatot. Világszerte a „Természetes és Alternatív Gyógymód" mozgalom újra felfedezte a Chaga gomba egészségügyi jelentőségét.
Manapság 46 fajta rákellenes gyógyszerben és gyógyhatású készítményben használják, mint alap összetevőt. Az utóbbi 40 évben több mint 1600 különböző kutatás bizonyította a gomba jótékony hatását az immun-, a hormonális- és központi idegrendszerre, így egyre több figyelmet kap mint népgyógyászati szer a rák és emésztési betegségek kezelésében.

 

Ne szedje a PD-MIX kapszulát:
 • immunszupressziós terápia (immunrendszer működésének gátlása, visszaszorítása pl.: szövet-, szerv-transzplantáció; bizonyos betegségek, kórállapotok) esetén
 • a készítmények bármely összetevőjével szembeni allergia, érzékenység esetén

Szedése, kiszerelése és tárolása megegyezik a Podkovičník MIX kapszuláéval!

Összetevők 1 kapszulában:

 • 140 mg kivonat Lentinus edodes - Shiitake - Húževnatec jedlý
 • 140 mg kivonat Grifola frondosa - Maitake - Trsovnica lupeňovitá -  Kriakový hríb
 • 140 mg kivonat Agaricus Blazei muril - Himematsutake - Pečiarka blazeová - Mandľový hríb
 •   50 mg kivonat Ganoderma lucidum - Reishi - Lesklokôrovka obyčajná - Pečiatkový hríb
 •   30 mg kivonat Inonotus obliquus - Chaga - Ryšavec obyčajný

A PD-MIX szedését a napi dózisok folyamatos emelésével érdemes kezdeni:

 • Az első három napon - 3x1 kapszula,
 • 4. - 6. napig - 3 x2 kapszula
 • a 7.. naptól - 3x3 kapszula
 • Maximális napi adag 4x3 kapszula.

Amennyiben nehezebben emészthető a PD-MIX kapszula, az adagolást javasoljuk napi 2x késhegynyi kapszula tartalmával kezdeni pár napig. Utána az adagolást úgy folytatjuk, mint ahogy az a fentiekben le van írva kezdve az első naptól.

A PD MIX® készítményt Acerolavál kombinálva javasoljuk szedni. Az Acerola természetes C vitamin, amely elősegíti a PD MIX® poliszacharidok és hatóanyagok felszívódasát. Onkológiai betegségeknél az Acerolát emelt adagban javasoljuk szedni, ugyan úgy mind a PD MIX® gombakivonatot. Adagolást fokozatosan kell emelni.

Műtétre készül? Erősítse meg immunrendszerét két héttel a műtét előtt: Az első 5 napban napi 2x1 kapszula javasolt, utána emeljük az adagot napi 2x2 kapszulára. Három nappal a műtét előtt függessze fel a PD-MIX szedését. A műtét után, ha már szilárd táplálékot ehet, akkor fojtassa a PD- MIX szedését. Az adagolás az első 5 napban 1x1 kapszula, utána 2x1 kapszula és így tovább, mind, ahogy az le van írva a fentiekben,egészségi állapottól függően.
Amennyiben Ön cukorbeteg a javasolt napi adag 2x1 ill. 2x2 kapszula, vércukor szint és állapottól függően. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze vércukor szintjét!!! Javasoljuk, hogy a kapszulákat lehetőleg 20 perccel étkezések előtt szedje. 70kg-os testsúly felett lehet alkalmazni a maximális dózist!

 

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Tárolás száraz, hűvös, fényvédett helyen! Gyermek elől elzárva tartandó! Figyelem: A készítmény szedése nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet!

Distribútor:

PROVITEX - Výskumná spoločnosť onkologických a imunitných ochorení s.r.o.
www.provitex.sk

+421 (0) 903/225548
+421 (0) 911/997899
+421 (0) 35 778988

 


   Kérjük, írja le kérdését a termékkel kapcsolatban: PD-MIX

Az Ön neve:

E-mail cím:


Telefonszám:Kérdés:Kérdés küldése